Ideje

ROĐENDANSKI SPACE PARTY

Vaše dijete obožava svemirske brodove, Ratove zvijezda, vanzemaljce, sve što je vezano za svemir? Ima li bolje teme za proslavu rođendana od pravog, ludog space (svemirski) party-a?

ODAKLE POČETI?

Boje koje nas asociraju na svemir su crna, plava, srebrna i ljubičasta, pa to može biti i vaš odabir. Od pozivnica, dekoracije, torte, pribora za jelo, sve neka bude u tim bojama, a s obzirom da se radi o dječjem rođendanu, idealan pribor za jelo i piće bit će papirnati.

 

 

POZIVNICE

Ključan će biti timski rad, pa svakako uključite svoje dijete u izradu pozivnica. Odlučite se na koji način ćete slati pozivnice – predati ih u kuverti, poslati mailom ili WhatsApp-om.

Ako ste se odlučili za papirnate pozivnice odaberite dobru svemirsku fotku s interneta kao podlogu i na nju napišite sve glavne informacije koje trebaju uzvanicima – slavi se rođendan, ime i adresa slavljenika, vrijeme… i dodajte nešto šaljivo. Pozivnice možete isprintati u boji i upakirati u kuverte u nekoj od glavnih space party boja.

Mailom možete poslati pozivnice na predlošku koji možete pronaći na internetu. Jedna od zgodnih stranica na kojoj ih možete pronaći je paperlesspost.com

A ako ćete pozivnice jednostavno poslati WhatsApp-om, tamo ćete pronaći emoji-je koji asociraju na svemir – iskoristite ih.

 

DEKORACIJA

girlanda-od-balona-ljubicasto-plava

Naravno da vam trebaju baloni, ali ne samo obični. Svakako uključite srebrne, plave i crne okrugle balone, zvijezde od folije i puno manjih balona da popunite prostor. Jedan od obaveznih je i folija balon outer space. Nekim balonima možete dodati pojas, kao što ga ima Saturn, koji ćete napraviti od modelirajućih balona.

Balone možete zalijepiti za zid ili ih vezati na jednu ili više traka, da napravite girlandu. Ako želite da girlanda bude bogata, rado ćemo vam pomoći i napraviti ju za vas. Imamo i odličnu figuru svemirca, koja će oduševiti djecu.

 

 

 

Možete dodati i Happy birthday natpis, a ovog puta neka bude crni, srebrni ili plavi.

 

 

 

 

 

PRIBOR ZA JELO

salvete-svemir-20kom

Papirnati tanjuri, čaše, natpis za tortu, svjećice, salvete, sve treba biti svemirsko. Kod nas možete odabrati tanjure Star Wars, u obliku rakete ili svemirske, čaše i salvete srebrne ili s detaljima svemiracrni natpis happy birthday za tortu, ili svemirske svijećice.

 

 

 

 

 

 

HRANA

Ako ste dobri u izradi slastica, tortu možete napraviti sami (ako ne uspije, uvijek ju možete nazvati „Big bang“) ili možete ići na sigurno i naručiti tortu iz slastičarne.

Većinu artikala za pripremu space (svemirski) party-a možete pronaći u našem webshopu, samo odaberite temu.

Želimo vam dobru zabavu kod organizacije proslave i nezaboravan rođendanski party, a vašem djetetu sretan rođendan!!