NAČINI PLAĆANJA

Baloni Pleter webshop vam omogućuje kupnju odabranih proizvoda plaćanjem izravno putem interneta:

• Karticama (kreditnim i debitnim) korištenjem internet usluge WSPay
• Općom uplatnicom ili internet bankarstvom (isključivo za uplate u Hrvatskoj)
• Plaćanje pouzećem – po primitku pošiljke

1. Kartično plaćanje:

Primamo sljedeće kreditne kartice: American Express®, Diners®,MasterCard® i Visa te Maestro debitne kartice. Baloni Pleter – Pleter vatrometi d.o.o.koristi WSPay za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka. Link na sigurne stranice za online plaćanje dobit ćete odmah po zaprimanju Vaše narudžbe. Nakon popunjavanja formulara potvrđujete transakciju i dovršavate proces naručivanja nakon čega vam na email stiže potvrda narudžbe. Napomena: vaša kreditna kartica u ovom trenutku još nije terećena za navedeni iznos. Djelatnici tvrtke Pleter vatrometi d.o.o. provjerit će raspoloživost svih naručenih artikala i nakon toga naplatiti transakciju, odnosno teretiti vašu kreditnu karticu za iznos narudžbe. Iznos terećenja kartice može biti jednak ili manji autoriziranom ukoliko korisniku iz nekog razlog nije moguće isporučiti sve naručene proizvode o čemu ćete biti prethodno obaviješteni. Ako su svi naručeni proizvodi dostupni, a kartica terećena za iznos narudžbe šaljemo vam narudžbu, o čemu ćemo Vas izvijestiti još jednim emailom.

Ako proces plaćanja karticom nije uspješno dovršen, narudžbu možete pokušati ponovno platiti istom ili drugom karticom u roku od 3 dana (u potvrdi narudžbe poslanoj na Vašu email adresu dobit ćete link za sigurno plaćanje). Nakon uspješno dovršenog procesa plaćanja na email stiže potvrda narudžbe, a Prodavatelj će zatim pristupiti isporuci naručenih proizvoda. Ukoliko se uplata ne zaprimi u roku od 3 dana sustav će automatski otkazati narudžbu.

U slučaju da uplata ne bude izvršena u navedenom roku Prodavatelj će postupiti i po naknadno izvršenoj uplati, a ako ne bude mogao izvršiti isporuku iz opravdanih razloga, ugovor će jednostrano raskinuti i izvršiti povrat uplaćenih sredstava.

Posebno napominjemo da se podaci o karticama nigdje ne zapisuju ili pamte te su nedostupni djelatnicima Pleter vatrometii d.o.o. ili bilo kojim suradnicima, osim poslovnim bankama s kojima surađujemo.

2. Plaćanje gotovinom po primitku pošiljke:

Opcija plaćanja pouzećem vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem nije moguće kod osobnog preuzimanja na našem skladištu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

3. Internet bankarstvo

Uplatom na naš poslovni račun možete platiti isključivo iz Hrvatskih banaka. Uplate iz inozemstva, molimo vršite kartično.

Kod izbora ovog načina plaćanja, pošaljete na e-mail info@pletervatrometi.hr Vaš zahtjev za artiklom ili artiklima i na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.

Po zaprimljenoj uplati, poslat ćemo vam naručene proizvode.

NAPOMENA: za virmanske uplate, roba se isporučuje tek nakon što uplatu proknjižimo (prema izvodima iz banke – u pravilu, sljedeći radni dan), pa vas, isto tako molimo, da prethodno provjerite stanje pošiljke na broju telefona 01/3635518