DOSTAVA I PLAĆANJE

DOSTAVA PAKETA

OPCIJE DOSTAVE

  • dostava GLS-om na cijelom području Hrvatske
  • naša vlastita dostava po Zagrebu – dostavljamo našim vozilima za iznose preko 80 €
  • preuzimanje u našim poslovnicama u Zagrebu od ponedjeljka do subote

CIJENA DOSTAVE

  • za narudžbe u vrijednosti većoj od 40€ ne naplaćujemo troškove GLS dostave
  • za ostale narudžbe GLS dostavu naplaćujemo 4€
  • dostavu unutar grada Zagreba (vlastitim vozilima) naplaćujemo 10€, odnosno ne naplaćujemo za iznose veće od 100€ . To pravilo odnosi se na uži dio grada Zagreba. Za sve dostave, molimo da nas kontaktirate. Ova opcija dostave odnosi se na balone punjene helijem i ostale instalacije od balona. U poruci nam ostavite informaciju da želite ponudu za dostavu. Kontaktirat ćemo Vas.

KADA ŠALJEMO PAKETE?
Sve narudžbe šaljemo za maksimalno dva radna dana od kada je izvršena uplata (kod plaćanja pouzećem i karticama  narudžbu smatramo plaćenom,  kod plaćanja po ponudi narudžba je plaćena nakon što uplata stigne na naš račun). Ako ste ih naručili  u petak subotu ili nedjelju najranije ih možemo poslati u ponedjeljak što znači da su drugi dan, odnosno za najkasnije dva dana.

Ako ste ih naručili  od ponedjeljka, utorak, srijedu ili četvrtak do 12 sati  paket vam može stići hitno već slijedeći dan (osim ako se nalazite na krajnjem jugu Hrvatske ili na nekom od otoka).

To je opcija hitnog slanja, pa vas molimo da nam  u komentaru kod završetka kupnje navedete za kada vam najkasnije treba paket.

NAŠI KONTAKTI

ili nam se javite  na e-mail info@balonipleter.hr ili telefonski na  01 560 1920  (pon-pet od 9 do 16 sati) ili na 01 369 1131 ( pon-pet od 9 do 16 sati, subotom od 9-14)

Možete nam poslati i poruku u Messanger-u na našem Facebook profilu 

KADA STIŽE PAKET?

Primljene narudžbe  obrađujemo prema redu dolaska i trudimo se poslati ih čim prije. Uobičajeno je dva do tri radna dana. Ukoliko želite da vam pošiljka stigne HITNO, navedite nam željeni  dan isporuke na narudžbi ili nas nazovite .

Paketi najčešće stižu za 2 do 3  dana od narudžbe, odnosno slijedeći dan nakon što primite SMS poruku od strane GLS-a. Na otoke i  krajnji jug Hrvatske paketi stižu za dva dana nakon što primite poruku.

Ako vaš paket trebate hitno molimo vas da nam to napišete u komentaru kod završetka kupnje.

PAKIRANJE PAKETA

Naručeni proizvodi pakiraju se tako da se tijekom dostave ne oštete. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke, te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod djelatniku dostave.

ŠALJEMO LI GLS-om BALONE NAPUHANE HELIJEM?

Balone napuhane helijem šaljemo GLS-om samo one kod kojih je moguć odabir opcije punjenja helijem.

Ostale balone punjene helijem možete (ako ste u Zagrebu) preuzeti osobno u našim maloprodajama ili Vam ih možemo dostaviti. Za našu dostavu, molimo Vas da nas kontaktirate.

ŠALJEMO LI FIGURICE OD BALONA NAPUHANE?

Figure šaljemo napuhane i zapakirane u zaštitnu foliju i kartonsku kutiju.

U opisu svake figure je navedeno je li ju moguće slati GLS-om. Ukoliko figura ne može stati u kutiju u koju pakiramo pakete, nažalost nećemo ju moći poslati standardnim načinom.
U svakom slučaju možete nas kontaktirati, pa ćemo pokušati naći način da vam figura od balona bude poslana.

ŠTO AKO PAKET NE PREUZMETE ILI VAM NIJE STIGAO?

Nezaprimljena pošiljka: Ako kupac ne primi robu ili obavijest o isporuci od kurirske službe  u očekivanom vremenu, a očekivano vrijeme je do 3 radna dana (osim hitnog slanja) molimo vas da nas o tome  obavezno obavijestite.

Nadoknada troškova za vraćenu pošiljku: Ako kupac odbije primiti robu ili ju ne preuzme iako je obavješten od GLS-a ili naših djelatnika, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova vezanih za isporuku.
Ukoliko je odabrano plaćanje  po preuzimanju , a kupac ne preuzme paket, na  ime i adresu kupca šaljemo račun za dostavu.

Ukoliko je odabrano kartično plaćanje ili po ponudi kupac će dobiti povrat sredstava umanjen za cijenu dostave.

Više o uvjetima kupnje pročitajte OVDJE

NAČINI PLAĆANJA

POUZEĆE – Sve naše proizvode možete platiti po pouzeću dostavljaču GLS-a

UPLATOM NA RAČUN NAŠE TVRTKE – Po narudžbi poslat ćemo vam ponudu s podacima za plaćanje

KARTIČNO PLAĆANJE – Primamo sljedeće kreditne kartice: American Express®, Diners®,MasterCard® i Visa te Maestro debitne kartice. Baloni Pleter – Pleter vatrometi d.o.o. koristi WSPay za online plaćanja.

Ukoliko proizvode preuzimate u našim poslovnicama možete plaćati svim sredstvima plaćanja, gotovinom i karticama.

Više o načinima plaćanja možete  vidjeti OVDJE

Sve proizvode koje  možete kupiti u našem webshop-u možete po istim cijenama kupiti i u našim poslovnicama.

Želimo vam ugodnu kupnju u našem webshop-u imate li pitanja, kritike ili pohvale bit će nam drago da se javite.