Ideje

DO DJEVOJAČKE VEČERI U SAMO 3 KORAKA

Organizacija djevojačke večeri može zaista biti laka i jednostavna 🙂
Kuma ste kojoj je prepuštena organizacija djevojačke večeri, a nedostaje vam inspiracije ili ste u stisci s vremenom? Imamo rješenje  za vas..
Saznajte kako do djevojačke večeri u samo 3 koraka

1.POPIS UZVANICA

Prvi korak je, naravno, znati tko će točno prisustvovati na ludom provodu.
Nemojte previše komplicirati oko prvog koraka. Kao kuma znate točno koga mlada želi na svojoj djevojačkoj, ako niste sigurni obavezno se posavjetujte s njom! Ako je potrebno neka vam napiše točan popis cura. Ne želite se naći u situaciji da ste nekoga izostavili ili da morate zakapati ratne sjekire na samoj večeri .
Broj uzvanica ne bi trebao utjecati na odabir mjesta i temu provoda. Dakle prvi korak je na budućoj mladenki, a vama je samo bitno da se dokopate popisa.
Važno je također da cijelu djevojačku večer prilagodite mladenki. Na temelju toga odabrat ćete mjesto i temu djevojačke večeri. Djevojačka večer mora razveseliti mladenku i priuštiti joj dobar provod.
Ne zaboravite da vam svima moraju ostati  zabavne uspomene i vesele fotke.

 

 

2.MJESTO PROVODA

Pri odabiru mjesta razmislite o tome koliko se dobro cure s popisa međusobno poznaju i kako „dišete“ kao cjelina.
Ne brinite previše oko različitih želja uzvanica, pokušajte ugoditi većini.

KLUB ILI KAFIĆ

Ako ste  manja grupica koja stalno “visi” skupa po kavama, željna dobrog provoda, onda vam predlažemo ludu večer u vašem najdražem klubu gdje možete nesmetano partijati do jutra. U zabavu možete uključiti i ostale prisutne. Vaša vesela  i zanimljiva ekipa curka će sigurno privući neko veselo društvo koje može učiniti vaš provod još boljim.

KUĆA ILI STAN

U slučaju da su neke od cura sramežljive i povučene, predlažemo vam da djevojačku organizirate doma, u kući ili stanu, kako bi se sve mogle maksimalno opustiti i zabaviti. Možete iznajmiti i vikendicu ili uživati u wellnessu sve ovisi o budžetu i vremenu s kojim raspolažete.
Ukrasite prostor u stilu odabrane teme, a zanimljivi rekviziti  pružit će vam dodatnu zabavu koju možete pojačati raznim igrama  za djevojačku večer.
Na kraju i nije bitno gdje ste već s kim ste 😉

3.TEMA PROVODA

I za kraj, bilo da ste u kući, stanu ili klubu, izaberite uzbudljivu temu večeri. Djevojačka večer je jedinstvena prilika za malo ludovanja 🙂 Tema večeri može biti svašta – boja, film, moda, kostimi – vaš izbor. Možete organizirati ludi party kostimima, budite seksi vražice ili jednostavno obucite crne ili

i pink kratke haljinice. Dovoljno je da znate najdražu boju, film ili modno razdoblje mlade i eto ideje za temu večeri.

EVO NEKOLIKO PRIJEDLOGA TEMA

– lude 70-e – velike naočale, perike,  trake oko glave, platformaste cipele, trapez hlače i minice
– vintage party- točkaste i cvjetne haljinice, perje, cvijeće, lente, bedževi, veo…
– kostimirani party – zećice, mišice, mačke, princeze, vražice…
– party u boji – pink party, black party, rosegold party…
– kinky party ( prosti party)  seksi odjeća,  seksi rekviziti ( slamkice, rajfovi….)

Tema može biti bilo koja. a sve potrebno možete naći u našem webshopu

Kako god bilo,  odlučite li se dobro  provesti to ćete i uspjeti.  Mi vam želimo da sve organizirate što jednostavnije i da  pamtite djevojačku večer po smijehu, zafrkanciji i dobrom društvu.
Pozivamo vas da  slikice i vesele dogodovštine s vaših djevojačkih večeri pošaljete na  naš e mail [email protected] mi ćemo ih uz vaše dopuštenje objaviti, a vas nagraditi nekom  zgodnom skulpturom od balona, za bilo koju vašu veselu prigodu.

A želite li svoju djevojačku večer  uveličati pravim profesionalnim vatrometom na našoj stranici www.pletervatrometi.hr saznajte kako vam možemo pomoći.