Ideje

TRAŽITE REKVIZITE ZA DJEVOJAČKU VEČER

Najsretniji dan u životu svake curke je stigao i vas. Vjenčanje je tu, odredili ste datum i sve isplanirali – Čestitamo !! Ali prije sretnog dana ide i jedna luda večer – Djevojačka večer!!

Isplanirali ste mjesto ludog provoda i broj ljudi, ali vam fali „ono nešto“ da večer učini nezaboravnom.
Nemate ideju što bi to moglo biti?
E pa tu vam itekako možemo pomoći..

Djevojačka večer ne može bez rekvizita. Od brojnih koje nudimo, izdvojili smo za vas 5 najzanimljivijih.


1.DEKORACIJA PROSTORA

 

 

Savršeno moderna dekoracija uljepšat će svaki prostor. Odlučite se za nepogrješivu rose gold varijantu “Bride to be” natpisa od folija balona. Možete ih objesiti na zid, postaviti oko stola ili na njega. Kako god ga postavili, bit će savršena dekoracija i pozadina odličnih fotki.

 

   2.TIJARE I LENTE

 zlatni-rajf-brideOdaberite lentu za sebe i svoje curke. Dođite na mjesto ludog provoda kao prave „kraljice večeri“ što i jeste i zavladajte.

Za buduću mladenku imamo „Bride To Be“ lentu, a za ostale pratilje “Bridesmaid“. Buduća mladenka bi trebala imati i posebnu tijaru, ipak je to njena večer.

              

3.VESELE SLAMKE

Bilo da ste se odlučili za večer s alkoholom ili bez, ove slamke će sigurno „začiniti“ svako piće 😉 Izazovne velike slamke u obliku „veseljka“ će izmamiti osmijeh na lice svaki put kad ćete uzeti guc vašeg omiljenog pića.

 

 4. OKVIR ZA FOTKANJE

Rose gold je in. Odaberite okvir za fotkanje “She said yes” u in bojama i napravite fotke za pamćenje. Lude fotke bit će još bolje iza fancy okvira.

 

 5. NAPRAVITE ZID ZA FOTKANJE

Ispred metalizirane zavjese vaše će fotke zasjati punim sjajem.

Dodatno ste dekorirali prostor i dodali sjaj, neophodan za odličnu djevojačku večer.

 

 5. STRIPER OD BALONA

Zadnji i nama osobno najzanimljiviji rekvizit za djevojačku večer je striper od balona. Želite stripera u uniformi? S gaćama ili bez njih? Ma može 😉 S obzirom da striperi mogu biti i dvometraši, imamo i zamjenskog, kojeg možete voditi sa sobom u izlazak. Za vas ćemo napraviti policajca ili vatrogasca, svjetloputog ili pak tamnoputog, sve ovisi o vašim željama i o tome što mislite da bi vaše curke, a posebno buduću mladu, najviše razveselilo.

 

Ovdje možete baciti oko na naš cjelokupan asortiman proizvoda za djevojačku večer.

Svi rekviziti za djevojačku večer su dostupni na webu i mogu se preuzeti u našim maloprodajama Ozaljska 45 i Nova Ves 26. Figure od balona morate prije naručiti, a to je čas posla Kontaktirajte nas

Želimo vam od srca ludi provod i nezaboravnu večer 🙂